team inamo kristofIk ben Kristof Vanneste, klinisch psycholoog en gestalttherapeut. Na vele werkervaringen en door het aanvoelen van een groeiende economisering in de zorg (de cliënt als nummer) richtte ik in 2012 Inamo op.

Psychotherapie is voor mij ontmoeting: Wie is de mens die voor mij zit? Wat is zijn nood, zijn kracht en zijn kwetsbaarheid én hoe kunnen we hier samen een weg in vinden? Hiertoe vind ik het belangrijkste dat iemand zich veilig, geaccepteerd en erkend voelt in een eerlijk contact.

Naast psychotherapie heb ik een ruime interesse in Oosterse filosofieën en gevechtskunsten. Zo schreef ik mijn eindwerk over "Gestalttherapie en aikido".

team inamo stijnIk ben Stijn Janssens, klinisch psycholoog en Emotion-Focused Therapeut (i.o.). Ervaringen in de (geestelijke) gezondheidszorg zorgden voor ervaring met existentiële thema's, vragen rond zelfbeeld, verlieservaringen, interpersoonlijke thema's, depressieve klachten,...

Als therapeut, zie ik mezelf als een reisgezel die mee op weg gaat om te kijken naar nieuwe of net dezelfde dingen, die helpt bij het stilstaan of net bij het vooruitgaan.

Als emotiegericht therapeut hecht ik belang aan iemands beleving en aan de echtheid van het contact, zodat mensen zich in een veilige omgeving verder kunnen ontplooien.

team inamo oliviaIk ben Olivia Serruys, klinisch psycholoog en Emotion Focused Therapeut (i.o.). Als psycholoog binnen een ziekenhuis begeleid ik sinds enkele jaren patiënten en hun naasten in zowel het omgaan met kanker als het herpakken van de draad van het leven. Ook via andere professionele contexten heb ik ervaring met thema’s als omgaan met verlieservaringen, trauma’s, periodes van instabiliteit en verandering, existentiële angsten, vragen rond zelfbeeld, verminderd zelfvertrouwen, depressieve klachten, moeilijkheden op het vlak van relaties,...

Mensen zijn in de eerste plaats emotionele en sociale wezens. Als ervaringsgerichte therapeut beschouw ik emoties als de meest voor de hand liggende weg om tot verandering en groei te komen. Via een oprecht, steunend en gelijkwaardig contact probeer ik via therapie een veilige oefenplek aan te bieden. Van daaruit kijken we naar wat je nodig hebt om tot verdere zelfontplooiing te komen.